1. Krakówka ze śliwką w sosie miodowo-musztardowym |
2.Kotlet schabowy |
3. Polędwiczki nadziewan ogórkiem i boczkiem w sosie pieczarkowym |
4. Żeberka na ciap kapuście |
5. Roladki dorobiowe z fetą i pomidorkami suszonymi |
6. De Volaille z masłem |
7. Przepiórka |
8. Łosoś zapiekany z boczkiem |
9. Kieszonki schabowe z pieczarką, serem i szynką |
10. Pączki dorbiowe |
11. Roladki z serem wędzonym |
12. Roladki ze szpinakiem i mozzarellą |
13. Zrazy Wołowe |
14. Udka faszerowane |
15. Polonezy |
16. Skropiony |
17. Pałki z kurczaka w ziołach |
18. Skrzydełka faszerowane |
19. Roladki z masłem i czosnkiem |
20. Zrazy drobiowe |
1. Flaki wołowe |
2.Flaki drobiowe |
3. Rosół z makaronem |
4. Żurek |
5. Barszczyk czerwony z krokietem |
6. Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym |
7. Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym |
1. Łosoś wędzony z twarożkiem |
2.Tatar z łososia z owocami |
3. Półmisek wędlin |
4. Sałatka jarzynowa |
5. Tymbaliki |
6. Pstrąg w galerecie |
7. Rolada z kurczaka |
8. Rolada ze schabu |
9. Śledź z sosem (jabłko-cebula-ogórek-śmietana) |
10. Śledź w oleju |
11. Półmisek marymat |
12. Tatar |
13. Ryba w naleśniku w winnej zalewie |
14. Sałatka Gyros |
15. Sałatka Grecka |
16. Sałatka Warstwowa |
1. Surówka z kapusty pekińskiej na słodko |
2.Surówka z kapusty pakińskiej na jogurcie |
3. Surówka z marchewki i jabłka |
4. Surówka z czerwonej kapusty |
5. Surówka z pora |
6. Surówka z selera |
7. Surówka z białej kapusty |
8. Buraczki zasmażane |
9. Warzywa blanszowane (kalafior, brokuły, marchewka) |
10. Młoda kapusta (sezonowo) |
1. Ziemniaczki z wody posypane koperkiem |
2.Kluski śląskie |
3. Frytki |
4. Ziemniaczki pieczone |
5. Ziemniaczki czosnkowe |
6. Kopytka |
7. Kopytka ze szpinakiem |
8. Placki ziemniaczane |
9. Kasza gryczana |
10. Ryż |
11. Makaron z brokułami i masłem czosnkowym |
1. Flaki wołowe |
2.Flaki drobiowe |
3. Rosół z makaronem |
4. Żurek |
5. Barszczyk czerwony z krokietem |
6. Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym |
7. Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym |
1. Surówka z kapusty pekińskiej na słodko |
2.Surówka z kapusty pakińskiej na jogurcie |
3. Surówka z marchewki i jabłka |
4. Surówka z czerwonej kapusty |
5. Surówka z pora |
6. Surówka z selera |
7. Surówka z białej kapusty |
8. Buraczki zasmażane |
9. Warzywa blanszowane (kalafior, brokuły, marchewka) |
10. Młoda kapusta (sezonowo) |
1. Krakówka ze śliwką w sosie miodowo-musztardowym |
2.Kotlet schabowy |
3. Polędwiczki nadziewan ogórkiem i boczkiem w sosie pieczarkowym |
4. Żeberka na ciap kapuście |
5. Roladki dorobiowe z fetą i pomidorkami suszonymi |
6. De Volaille z masłem |
7. Przepiórka |
8. Łosoś zapiekany z boczkiem |
9. Kieszonki schabowe z pieczarką, serem i szynką |
10. Pączki dorbiowe |
11. Roladki z serem wędzonym |
12. Roladki ze szpinakiem i mozzarellą |
13. Zrazy Wołowe |
14. Udka faszerowane |
15. Polonezy |
16. Skropiony |
17. Pałki z kurczaka w ziołach |
18. Skrzydełka faszerowane |
19. Roladki z masłem i czosnkiem |
20. Zrazy drobiowe |
1. Ziemniaczki z wody posypane koperkiem |
2.Kluski śląskie |
3. Frytki |
4. Ziemniaczki pieczone |
5. Ziemniaczki czosnkowe |
6. Kopytka |
7. Kopytka ze szpinakiem |
8. Placki ziemniaczane |
9. Kasza gryczana |
10. Ryż |
11. Makaron z brokułami i masłem czosnkowym |