Sala bankietowa

  1. Dania główne
  2. Zupy / Makarony
  3. Przystawki
  4. Sałatki / Surówki
  5. Dodatki

  1. Krakówka ze śliwką w sosie miodowo-musztardowym
  2.Kotlet schabowy
  3. Polędwiczki nadziewan ogórkiem i boczkiem w sosie pieczarkowym
  4. Żeberka na ciap kapuście  
  5. Roladki dorobiowe z fetą i pomidorkami suszonymi
  6. De Volaille z masłem
  7. Przepiórka
  8. Łosoś zapiekany z boczkiem
  9. Kieszonki schabowe z pieczarką, serem i szynką
  10. Pączki dorbiowe
  11. Roladki z serem wędzonym
  12. Roladki ze szpinakiem i mozzarellą
  13. Zrazy Wołowe
  14. Udka faszerowane
  15. Polonezy
  16. Skropiony
  17. Pałki z kurczaka w ziołach
  18. Skrzydełka faszerowane
  19. Roladki z masłem i czosnkiem
  20. Zrazy drobiowe

  1. Flaki wołowe
  2.Flaki drobiowe
  3. Rosół z makaronem
  4. Żurek
  5. Barszczyk czerwony z krokietem
  6. Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
  7. Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym

  1. Łosoś wędzony z twarożkiem
  2.Tatar z łososia z owocami
  3. Półmisek wędlin
  4. Sałatka jarzynowa
  5. Tymbaliki
  6. Pstrąg w galerecie
  7. Rolada z kurczaka
  8. Rolada ze schabu
  9. Śledź z sosem (jabłko-cebula-ogórek-śmietana)
  10. Śledź w oleju
  11. Półmisek marymat
  12. Tatar
  13. Ryba w naleśniku w winnej zalewie
  14. Sałatka Gyros
  15. Sałatka Grecka
  16. Sałatka Warstwowa

  1. Surówka z kapusty pekińskiej na słodko
  2.Surówka z kapusty pakińskiej na jogurcie
  3. Surówka z marchewki i jabłka
  4. Surówka z czerwonej kapusty
  5. Surówka z pora
  6. Surówka z selera
  7. Surówka  z białej kapusty
  8. Buraczki zasmażane
  9. Warzywa blanszowane (kalafior, brokuły, marchewka)
  10. Młoda kapusta (sezonowo)

  1. Ziemniaczki z wody posypane koperkiem
  2.Kluski śląskie
  3. Frytki
  4. Ziemniaczki pieczone
  5. Ziemniaczki czosnkowe
  6. Kopytka
  7. Kopytka ze szpinakiem
  8. Placki ziemniaczane
  9. Kasza gryczana
  10. Ryż
  11. Makaron z brokułami i masłem czosnkowym
Zupy


  1. Flaki wołowe
  2.Flaki drobiowe
  3. Rosół z makaronem
  4. Żurek
  5. Barszczyk czerwony z krokietem
  6. Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
  7. Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym

Surówki


  1. Surówka z kapusty pekińskiej na słodko
  2.Surówka z kapusty pakińskiej na jogurcie
  3. Surówka z marchewki i jabłka
  4. Surówka z czerwonej kapusty
  5. Surówka z pora
  6. Surówka z selera
  7. Surówka  z białej kapusty
  8. Buraczki zasmażane
  9. Warzywa blanszowane (kalafior, brokuły, marchewka)
  10. Młoda kapusta (sezonowo)

Dania główne


  1. Krakówka ze śliwką w sosie miodowo-musztardowym
  2.Kotlet schabowy
  3. Polędwiczki nadziewan ogórkiem i boczkiem w sosie pieczarkowym
  4. Żeberka na ciap kapuście  
  5. Roladki dorobiowe z fetą i pomidorkami suszonymi
  6. De Volaille z masłem
  7. Przepiórka
  8. Łosoś zapiekany z boczkiem
  9. Kieszonki schabowe z pieczarką, serem i szynką
  10. Pączki dorbiowe
  11. Roladki z serem wędzonym
  12. Roladki ze szpinakiem i mozzarellą
  13. Zrazy Wołowe
  14. Udka faszerowane
  15. Polonezy
  16. Skropiony
  17. Pałki z kurczaka w ziołach
  18. Skrzydełka faszerowane
  19. Roladki z masłem i czosnkiem
  20. Zrazy drobiowe

Dodatki


  1. Ziemniaczki z wody posypane koperkiem
  2.Kluski śląskie
  3. Frytki
  4. Ziemniaczki pieczone
  5. Ziemniaczki czosnkowe
  6. Kopytka
  7. Kopytka ze szpinakiem
  8. Placki ziemniaczane
  9. Kasza gryczana
  10. Ryż
  11. Makaron z brokułami i masłem czosnkowym



UWAGA! Promocje nie łączą się. Promocje nie dotyczą pizzy Margharita oraz Camerata.

pfr
Pizzeria Laguna uzyskała subwencję finansową PFR w dniu 02.02.2021
facebook

Ta strona wykorzystuje pliki cookies i inne podobne technologie. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w pamięci Twojego urządzenia. Zobacz szczegółowe informacje jak zarządzać plikami cookies przy użyciu swojej przeglądarki internetowej. Polityka plików cookies.

pliki cookies z tej strony.